Supruga slavnog glazbenika šokirala fanove: Ne jedem ništa po tri dana tjedno

Screenshot: Youtube

Sharon Osbourne šokirala je obožavatelje nakon što je priznala da ne jede tri dana u tjednu.

Bivša televizijska reality zvijezda nedavno je pokazala svoju novu dramatično vitkiju figuru nakon što je uzela kontroverzni lijek za mršavljenje Ozempic koji koriste brojne slavne osobe. Međutim, majka dvoje djece ne pripisuje samo lijeku skidanje viška kilograma.

U nedavnoj epizodi The Osbournes Podcasta, Sharon i njezin sin Jack razgovarali su o pripremi za sudnji dan i racioniranju hrane prije nego što je razgovor brzo skrenuo na dijetu. Jack je ustvrdio da će svijet zapasti u kaos ako ljudi ostanu bez devet obroka zaredom.

"Ako imate nešto što netko želi, ubit će vas zbog toga. Znate koliko smo kao društvo daleko od potpunog raspada? Devet obroka. Devet obroka vas dijeli od potpunog i potpunog sloma. To su tri dana doručka, ručka i večere. Ako to ljudima nestane, prođu tri dana bez jela, poubijat će jedni druge, svoje susjede, sve", rekao je Jack.

No, Sharon smatra da bi to bila laka stvar. "Bože, radim to svaki tjedan. Najmanje tri dana bez jela", rekla je. Ovo otkriće mnoge je zabrinulo, a jedan korisnik Twittera je napisao: "Oni imaju problema u ovoj obitelji." Drugi je komentirao: "Neka joj netko kupi odrezak", dok je treći rekao: "Tanak kao igla. Tako loše."

"Nisam željela biti ovako mršava. Jednostavno se dogodilo."

U nedavnom intervjuu s britanskim televizijskim voditeljem Piersom Morganom, 70-godišnja supruga glazbenika Ozzyja Osbournea je rekla da je s mršavljenjem s Ozempicom otišla predaleko. "Nisam željela biti ovako mršava. Jednostavno se dogodilo. Ne možete zauvijek ostati na tome. Sada sam smršavila 21 kilogram i sasvim je dovoljno", priznala je.

Britanka je također progovorila o nuspojavama lijeka i kako je imala česte mučnine. "Ne povraćate fizički, ali imate takav osjećaj. Bila sam na dijeti oko dva do tri tjedna i cijelo sam vrijeme osjećala mučninu. Postaješ jako žedan i ne jedeš", objasnila je.

Pročitajte više