Supruga Tigera Woodsa u svađi sa svekrvom zbog njegovog preljuba

ELIN WOODS još uvijek nije sigurna želi li nastaviti zajednički život sa suprugom preljubnikom što je naljutilo njezinu svekrvu Tidu Woods. Naime, kako piše američki portal Celebitchy, Tida je u potpunosti uz svog sina Tigera Woodsa pa čak i kada je u pitanju njegova ovisnost o seksu te brojne prijevare.

"Sve što se ne uklapa u njezin plan ljuti Tidu"

"Sve što se ne uklapa u njezin zamišljeni plan, poput Elininog oprosta i zaborava suprugove nevjere, ljuti Tidu. Ona je osoba koja je oprostila preljub svojem suprugu pa smatra da bi Elin trebala ići njezinim stopama kako ne bi osramotila obitelj Woods", rekao je neimenovani izvor.

Elin ne planira slušati savjete svekrve

Također, majka popularnog golfera naljutila se na svoju snahu kada se pojavila na press konferenciji koju je sazvao Tiger kako bi se javno ispričao svojoj obitelji zbog neugodnosti koje im je priuštio. "Bila je bijesna na Elin dok je razvratno ponašanje sina nimalo ne brine", otkrio je izvor koji dodaje da supruga Tigera Woodsa ne planira slušati svekrvu te da smatra da se njegova majka ne bi trebala miješati u njihov bračni život.

Pročitajte više