Balaševićevoj kćeri suprug ne smije prići mjesec dana, produžena mu zabrana

Screenshot: YouTube

SUPRUGU Jovane Balašević produžena je zabrana prilaska.

Novosti pišu da Aleksandar Jovanović nevjenčanoj supruzi ne smije prilaziti niti je kontaktirati do 17. svibnja. Time mu je mjera produžena s 48 sati na 30 dana. Ako to prekrši, bit će kažnjen po zakonu o sprječavanju nasilja u obitelji. "Sud je svoje razloge za ovakvu odluku detaljno obrazložio u rješenju, na koje stranka ima pravo žalbe u zakonskom roku Višem sudu u Novom Sadu", rekla je Svjetlana Radovanović, glasnogovornica Osnovnog suda u Novom Sadu.

Olivera Balašević kontaktirala policiju

Podsjećamo, Balaševićeva kći prijavila je Jovanovića, inače političara, da ju je zaključao u stan te da ju nije puštao da izađe. Jovana je, pisali su srpski mediji, došla u stan u kojem je živjela sa suprugom da pokupi stvari i da se iseli, a potom je došlo do verbalnog sukoba kada je Jovanović izrekao niz uvreda, a potom ju je zaključao u stan i rekao joj da neće izaći i da zove policiju.

Jovana je potom nazvala majku Oliveru, koja je kontaktirala policiju. Ubrzo nakon toga Jovanović je otključao stan i pustio je da izađe. Policiji je izjavila da već godinama trpi psihičko nasilje i da je Jovanović naziva luđakinjom te da joj govori da se treba liječiti i piti lijekove.

Par ima dvoje djece.

Pročitajte više