Šuput vrištala nakon vrućeg nastupa zgodnog Tatarynova: "Pa daj me nemoj..."

Screenshot: Nova TV

OLEG TATARYNOV nastupom u drugoj polufinalnoj emisiji Supertalenta užario je atmosferu u studiju i dobio ovacije publike i žirija.

"Daj me nemoj. Dosta sam ponosna večeras na naše prezime, gospodine Tatarynov. Bez razmišljanja - najseksepilniji nastup koji sam vidjela. Ako je ovo bio nastup za polufinale, što tek možemo očekivati u finalu?" rekla je oduševljena Maja koja je čak i vrisnula nakon njegovog nastupa.

Plesač na šipci u svoju je koreografiju uključio kadu s vodom, zbog čega je na kraju nastupa bio potpuno mokar.

"Ja ovako da komentiram neku ženu, bio bih muški šovinist", rekao je kratko Janko nakon Majinog komentara.

"Ovaj nastup je na razini bilo kojeg svjetskog Supertalenta i bilo kojeg showa u Las Vegasu. Ja samo mogu poželjeti vidjeti te opet", rekla mu je Martina.

"Fasciniran sam artističkim umjetničkim dijelom i snagom, fascinantna je kontrola i koliko to izgleda jednostavno, jedni su u ovom nastupu uživali, a drugi su rekli - trebam ići u teretanu", poručio je Olegu Bilman.

"Bio sam nervozan"

"Bio sam malo nervozan, ipak sam bio u najvećem showu u Hrvatskoj, ali kad sam čuo reakciju publike, krenuo sam uživati u nastupu. Tijekom performansa ne vidim nikoga. Što se tiče izgleda, svi žele izgledati dobro, ali ja sam ovdje zbog svog talenta", poručio je 32-godišnji Ukrajinac sa španjolskom adresom prije nastupa.

Inače, Tatarynov je prezimenom privukao Majinu pažnju već na audicijama. Naime, Majin suprug Nenad preziva se Tatarinov.

Pročitajte više