Surie Cruise proglašena najbolje odjevenim djetetom showbiznisa

PREMA anketama koje su naručili Britanci, najbolje odjeveno celebrity dijete je - bez ikakvih iznenađenja - Suri Cruise. Suri, osim što je najbolje odjevena, je i najpaparazziranija beba koja fotografe zanima jednako kao i njezini slavni roditelji koji se na kritike koje im svakodnevno stižu sa svih strana ne obaziru.

Surina garderoba vrijedi više od petnaest milijuna kuna, unikatne haljinice joj kreiraju najpoznatiji svjetski dizajneri, nosi štiklice i šminka usne kao prava mala damica, a to što je nedavno napunila tek tri godine nije briga nikoga iz njezine blizine u kojoj, čini se, nema lokalnih dušobrižnika.

Zato se zbog Suri itekako brine javnost koja ne propušta priliku osuditi Cruisove i njihov pristup odgoju malene djevojčice. Suri u prohladnim mjesecima kraj zabundanih roditelja šeta u ljetnim haljinicama, cipelice s potpeticom od tri centimetra na trogodišnjoj djevojčici u trans bacaju ortopede cijelog svijeta, a dok Suri uživa i nema pojma o čemu se radi, svijetom se širi jedan sasvim novi trend, baby celebrity trend.

Tako su Suri odmah za petama Beckhamova dječja svita, Shiloh Jolie-Pitt, Kingston Rossdale, Poppy Oliver, Princess Tiaamii Andre, ali i Honor Warren, kći Jessice Albe koju je glumica u zadnje vrijeme počela opasno kinđuriti.

Pročitajte više