Survivor: Na prvom od tri poligona bolje prošli Luka i Tijana

Foto: Press

Nakon uzbudljivog prvog – od ukupno tri – izazova u finalu Survivora, emocije su bile na vrhuncu. Natjecatelji su se suočili s izazovnim poligonom koji je zahtijevao brzinu, spretnost i izdržljivost. U prvoj igri, finalisti su trčali preko dugačkog poligona, preskakali prepreke i penjali se, a tijekom puta morali su skinuti zastavicu i uz pomoć držača prenijeti dvije lopte do ciljne točke, gdje su morali ubaciti lopte u rupe na stolu. Pobjedu u prvom izazovu osvojio je onaj tko je prvi skupio pet bodova.

U prvom srazu plavaca, Mihaele i Luke, prvi je bod osvojio Luka. Vodio je od početka do kraja te je pobijedio Mihaelu rezultatom 5:4. "Nisam svjesna što se događa. Stalno vučem paralelu s prošlom sezonom, što mi se dogodilo prvi dan i kako sam pošla doma, a sad sam ostala do zadnjeg dana“, rekla je Mihaela.

"Slagala bih kad bih rekla da me nisu preplavile emocije“, izjavila je Tijana u iščekivanju odlaska na posljednju igru u kojoj joj je suparnik bio Stefan. Tu borbu opisuje kao - ljutu. "Imam tremu, ako se dogodi da sam izgubila, izgubit ću od najboljeg“, dodala je. No pokazalo se da nije bilo potrebe za tremom, jer Stefana je uvjerljivo pobijedila u prvoj igri. U natjecanju crvenih, Tijana i Stefan borili su se žestoko, ali Tijana je bolja bila u prvom krugu i nastavila voditi do kraja, pobijedivši Stefana rezultatom 5:2.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.