"Susjeda me uhvatila kako se seksam s mužem najbolje prijateljice..."

Foto: Instagram

BRITANSKA kolumnistica Deidre kojoj se žene obraćaju za pomoć s ljubavnim problemima ovog je tjedna morala rješavati jedan od najčudnijih.

"Draga Deidre,

susjed me uhvatio tijekom seksa s mužem najbolje prijateljice. Otada mi je jako neugodno i sram me.

Ja sam 36-godišnja samohrana majka, a moja djeca imaju deset i osam godina. Otišla sam na rođendansku proslavu svoje prijateljice i na kraju se toliko napila da me njen muž pratio doma. On ima 41 godinu. Cijelu večer smo pričali, plesali i flertovali, ali nismo mislili da u tome ima nešto loše. Moja susjeda je čuvala djecu, platila sam joj i ponudila mužu od frendice da ću mu skuhati kavu. Počeli smo se strastveno ljubiti u hodniku, a potom smo se svukli. Seks je bio jako uzbudljiv i strastven, a kad sam podigla pogled vidjela sam susjedu kako nas gleda iz hodnika.

Zaboravila je mobitel i vratila se po njega. Vrata su bila otvorena i sve je vidjela. Prestravila sam se i brzo pokrila. Našla sam njen mobitel, a ona je otišla bez riječi.

Mislim da neće reći nikome, ali ne mogu je otad pogledati u oči. Svako malo uspijem se uvaliti u neku nevolju. Izađem van, popijem nekoliko pića i na kraju se poljubim ili poseksam s nekim. To nije problem kad ti frajeri nemaju nikoga, no češće se događa da imaju djevojke ili su oženjeni poput ovog. U to vrijeme nisam razmišljala, a sad me izjeda krivnja. Nekoliko puta su me ulovili u preljubu, a muškarce nitko ne osuđuje, dok o meni imaju razne komentare. Osjećam se usamljeno i želim promijeniti situaciju. Bojim se izlaziti da se to ne ponvi", napisala je anonimna žena.

Deidre je odgovorila:

"Muškarci koji traže seks na jednu noć obično ne žele duge veze pa čak i ako vam se sviđa taj muškarac, oni vas neće htjeti viđati nakon toga i vi ćete se morati nositi s posljedicama. Oni pretpostavljaju da i vas vode isti principi.

Ako se seksate s njima prve noći, mislit će da i vas zanima samo seks. Odašiljete signale koji im daju do znanja da vam ne smeta loš tretman koji vam daju pa pripazite na to što potiče takvo ponašanje kod vas. Možda alkohol?

Ako da, donesite čvrstu odluku da ćete prestati piti kako ne biste počeli flertovati s krivim muškarcima. Izgradite umjesto toga prijateljstvo koje može prerasti u pravu vezu". 

Pročitajte više