Ivanka je susjeda iz pakla: "Otkako se doselila ovdje je stalno neki cirkus"

Foto: FAH

SUSJEDI Ivanke Trump, kćerke američkog predsjednika Donalda Trumpa, tvrde da je u elitnom dijelu Washingtona nastao cirkus nakon što se ona s obitelji uselila u vilu vrijednu 5,5 milijuna dolara.

Prema riječima susjeda, koji su istresli dušu američkim medijima, Ivanka, njen muž Jared Kushner i njihova djeca nisu baš najidealniji susjedi na svijetu jer zauzimaju parking u inače prometnoj ulici, ali i ostavljaju vreće sa smećem na rubnjacima. Ipak, ono što susjedima najviše smeta je velik broj agenata tajnih službi koji su im preplavili ulicu, piše AP.

Čak se i za odlazak na igralište Ivankino troje djece koriste tri kombija.

Susjedi su se stoga revoltirani što su im pločnici stalno blokirani, zajednički parking zauzet i to što se im se nitko ne usudi reći da bi trebali poštovati raspored skupljanja otpada ispred vile.

"Cirkus je od dana kad su se uselili, potpuno su uništili kvart", rekla je susjeda koja živi prekoputa.

Kuću u kvartu Kalorama kupila je u prosincu kompanija navodno povezana s hrvatsko-čileanskim milijarderom Andronicom Lukšićem, a obitelj Kushner unajmila ju je nakon inauguracije. Stanovnici kvarta udaljenog tri kilometra sjeverno od Bijele kuće naviknuti su na poznate susjede, no ovi im nisu "sjeli". Nedaleko Ivanke i Jareda živi i bivši predsjednik Barack Obama. 

Pročitajte više