Sutra izlazi trailer za najiščekivaniju igru u povijesti

Foto: Press

SUTRA, 5. prosinca, u 15 sati stiže trailer za najiščekivaniju igru u povijesti. Naravno, to je GTA 6.

Grand Theft Auto posljednjih je desetljeća postao najpopularniji serijal u povijesti. Igra je porušila sve moguće rekorde. 24 sata nakon objave GTA 5 u rujnu 2013. godine, prodano je preko 11 milijuna kopija. Tri dana nakon objave, igra je prešla zaradu od milijardu dolara.

U kolovozu ove godine objavljeno je da su sve igre iz GTA serijala prodale 405 milijuna kopija. Od toga je samo GTA 5 od 2013. godine prodan u 185 milijuna komada. Očekuje se da će uskoro dostići i brojku od 200 milijuna s obzirom na to da se igra i dalje puno prodaje.

Prvi put nešto novo od 2013.

A uskoro bi sve te brojke trebale biti nadmašene. Već godinama se šuška o izlasku GTA VI. Razni tračevi se šire među gamerskim pukom, svakih nekoliko tjedana pojavi se nekakvo curenje s ovim ili onim informacijama. A sutra, konačno, stiže službena najava novog nastavka.

Bit će to prvi put da nešto novo vidimo od dalekog rujna 2013. godine. A kad će igra? To nitko ne zna. Moguće da ne znaju ni sami proizvođači jer je to tako s današnjim igrama, kašnjenja su česta. Razvoj igre traje već godinama, ako ne i cijelo desetljeće.

Pročitajte više