Sutra "stiže" Marty: Evo kako današnji klinci reagiraju na Povratak u budućnost

Screenshot: Youtube

SUTRAŠNJI dan, srijeda 21. listopada 2015. godine, dan je u koji se "vraćaju" Doc i Marty McFly u drugom nastavku kultne trilogije iz osamdesetih, Povratku u budućnost.

Koliko velik hit je u pitanju dovoljno govori podatak da na društvenim mrežama svako malo iskrsne neka od poruka "danas se vraćaju Doc i Marty", ali istina je da je Doc u svoj De Lorean upisao upravo 21. listopada ove godine kao datum u koji se Marty mora vratiti kako bi spasio budućnost vlastite - buduće - djece.

Sve skupa može zvučati prilično zbunjujuće onome tko nikada nije gledao popularnu trilogiju, a pogotovo onima koji se osamdesetih još nisu ni rodili. Dok se ostatak svijeta sprema za sutrašnje filmske maratone, ekipa Fine Brothers Entertainmenta odlučila je pitati današnje tinejđere što misle o Povratku u budućnost.

Komentirali su modu i gadgete koje su Marty i Doc koristili u svojoj budućnosti - našoj sadašnjosti, a mnogi su priznali da bi rado imali neke od "trendy" stvarčica prikazanih u filmu. Neke od reakcija bile su pak urnebesne.

Inače, u kratkom teaseru koji se nedavno pojavio na YouTubeu, Doc Brown najavljuje kratki film koji će se naći ekskluzivno na diskovima novog box-seta koji izlazi, nije teško pogoditi - 21. listopada.

O čemu se točno radi, nitko ne zna, ali riječ je o kratkom filmu i prilično je jasno da će se u njemu pojaviti i Christopher Lloyd.

Pročitajte više