Sutra je norijada. Ovo su hit izjave prošlogodišnjih maturanata: Tata će me zaposliti

Foto: Index

MATURANTI sutra slave kraj svog srednjoškolskog obrazovanja. Grad Zagreb organizirao im je proslavu povodom završetka srednjoškolskog obrazovanja, a ZET je objavio posebno upozorenje.

>> Maturanti ovog tjedna slave završetak srednje škole. Kako je izgledala vaša norijada?

Zbog sutrašnjeg slavlja koje će zavladati Zagrebom, a i mnogim drugim gradovima diljem Hrvatske, odlučili smo se prisjetiti kako su prošle godine slavili maturanti. S njima smo lani proveli norijadu, a zabilježili smo i neke njihove hit izjave.

"Dalje kriminal, korupcija..."

Na pitanje hoće li ostati u Hrvatskoj nakon škole, jedna prošlogodišnja maturantica nam je rekla: "Naravno da planiram ostati u Hrvatskoj, kakvo je to uopće pitanje? Dalje kriminal, korupcija i tako... Hrvatski."

"On je iz Livna, već je pobjegao iz svoje države. Tako da planira ostati ovdje. S namjerom je ovdje", nadovezao se jedan dečko komentirajući izjavu svog prijatelja da ostaje u Hrvatskoj nakon škole.

"Tata će me zaposliti negdje"

Drugi maturant nije krio svoje oduševljenje gradom u kojem živi. "Ostajem u Hrvatskoj zauvijek, Zagreb je najbolji grad na svijetu. Bavit ću se ekonomijom, tata će me zaposliti negdje."

Jedan dečko rekao je: "U Hrvatskoj mi je lijepo. Roditelji mi imaju apartmane." Drugi je isto nahvalio Hrvatsku: "Gledajući druge zemlje, ovo je najljepša zemlja koju mogu zamisliti. Prije nisam razmišljao da sam domoljub, ali nakon što sam stvarno shvatio što je Hrvatska, mogu reći uvijek za Hrvatsku."

Pročitajte više