Sutra na Netflix stiže nastavak hit-serije koja se snimala i u Hrvatskoj

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

SUTRA na Netflixu izlazi treća sezona serije Witcher. 

Snimala se početkom ožujka prošle godine u talijanskoj provinciji Bolzano, u Južnom Tirolu, pa se snimanje nastavilo u Sloveniji, a naposljetku i u Hrvatskoj - na Krku u uvali Zala.

Trailer za novu sezonu serije koja je podijeljena u dva dijela (prvi dio će biti prikazan sutra, a drugi dio izlazi 27. srpnja) objavljen je prije dva tjedna, a do sada ga je pogledalo više od 11 milijuna ljudi.

 

Trailer je prepun akcijskih scena u kojima se vještac Geralt bori s raznim čudovištima i ljudima, dok u pozadini svira obrada Radioheadove pjesme Burn the Witch. Geralt i vještica Yennefer u traileru pokušavaju zaštiti princezu Ciri, koju love politički neprijatelji, vilenjaci i mitski Divlji lov. Treća sezona je inspirirana knjigom Vrijeme prezira pisca Andrzeja Sapkowskog.

Henryju Cavillu je ovo posljednja sezona u kojoj će glumiti Geralta, a uz njega se pojavljuju Anya Chalotra kao Yennefer, Freya Allan kao Ciri, Joey Batey kao trubadur Jaskier te Anna Shaffer kao vještica Triss Merigold. Trećoj sezoni će se pridružiti i nova lica kao što su Robie Amell, Meng’er Zhang, Hugh Skinner i Christelle Elwin.

Pročitajte više