Pogledajte kakve je to fotke Plazibat "odobrio" curi za Instagram

Foto: Instagram

VIŠE od 30 tisuća ljudi na Instagramu prati 22-godišnju Splićanku Martinu Dulčić, zaručnicu najboljeg hrvatskog kikboksača Antonija Plazibata. Martina je vrlo aktivna na Instagramu, a njen šest godina stariji zaručnik kaže da "svaka njena fotografija na Instagramu ima njegovo odobrenje".

Ova stomatološka tehničarka na Instagramu se redovito hvali atraktivnim izgledom, ali i fotografijama s borcem, čije ime joj stoji i u opisu profila uz emotikon koji označava zaruke. Hvali se i druženjima s prijateljicama te redovitim treninzima. 

Martina je unuka legendarnog splitskog plivača Veljka Rogošića, a Antonija je upoznala na aerodromu, gdje su si, kako kaže, "obostrano privukli pažnju".

"Nisam ljubomoran i smatram da nema razloga za to. Naravno, osim ako ona daje povod za ljubomoru. Većinom smo stalno zajedno, a ako nismo, onda smo s obitelji. Ona nije osoba koja, primjerice, izlazi svaki vikend jer da jest, ne bih bio s njom. Većinom izlazimo zajedno. S obzirom na to da Martina objavljuje fotografije na Instagramu, svaka ima moje odobrenje da može biti objavljena", rekao je Plazibat u intervjuu za Story.

Pa pogledajmo kakve je fotografije Plazibat "odobrio"...

Pročitajte više