Sve je samo gluma? Procurili mailovi Davida Beckhama koji otkrivaju njegovu mračnu stranu

Foto: Instagram

DAVID BECKHAM našao se u problemima nakon što su hakeri objavili mailove koji pokazuju da se dobrotvornim radom bavio samo kako bi postao vitez, a ne zato što je to želio.

Bivša engleska nogometna zvijezda suočena je s optužbama da je odbor za dijeljenje tog priznanja nazvala "nezahvalnim pičkama" nakon što ga nisu proglasili Sir Davidom te da zapravo nije želio financirati dobrotvorne akcije.

Seriju mailova za koje se tvrdi da su njegovi objavio je Football Leaks jučer, a Beckhamovi glasnogovornici rekli su da su mailovi "hakirani i izmijenjeni" s njegove privatne e-mail adrese.

Među tvrdnjama iznesenima u mailovima je i ona da je Beckham, inače Unicefov ambasador, tražio 6685 funti za let prvom klasom kako bi se pojavio na događanju u Aziji, iako su mu njegovi sponzori osigurali privatni avion. Osim toga, ispostavlja se da se Beckham bavio dobrotvornim radom samo kako bi se dokopao titule.

Naime, kad mu je prijatelj i PR savjetnik Simon Oliveira savjetovao da uloži milijun dolara u organizaciju večere za Unicef u Šangaju, Beckham je navodno odgovorio: "Neću ulagati svoj privatni novac u to. Prebaciti milijun dolara u tu zakladu je zapravo ulaganje mog novca, da te zaklade nema, novac bi bio samo moj. To je moj jebeni novac".

Riječ je o njegovoj zakladi "7" nazvanoj po broju dresa koji je nosio, a kojom je financirao humanitarne akcije, piše francuska stranica Mediapart.

"Humanitarne akcije bile su mu samo odskočna daska za privatne planove i projekt kojim je privlačio oglašivače", pišu.

Nakon što je priznanje umjesto njega dobila Katharine Jenkins, Beckham je Oliveiri napisao: "Nagrađena je za što? Za to što je pjevala na ragbiju, išla vidjeti vojsku i uzimala kokain. Jebena sprdnja". 

Pročitajte više