Sve ono što se nije vidjelo na TV-u: Kako su se slavni pripremali za Zlatni globus?

Foto: Instagram

FILMOVI "Povratnik" (The Revenant) u kategoriji drame te "Marsovac" (The Martian) u kategoriji komedije dobitnici su ovogodišnjih Zlatnih globusa. Na crvenom tepihu šetala je holivudska elita, a što se događalo iza scene te kako su se pripremali za dodjelu nagrada, mnogi su pokazali na društvenim mrežama.

Pjevačica Katy Perry istaknula je dekolte pa se na svoj račun šalila s glumicom Evom Longoriom, Jennifer Lopez podijelila je svij diva trenutak prije izlaska na crveni tepih, reality zvijezda Kylie Jenner pozirala je sa svojom starijom sestrom Kourtney, Jamie Lee Curtis uskladila se s kćeri pa su snimile i selfi, Rachel Bloom otkrila je što krije ispod haljine, komičarka Amy Schumer otkrila je svoje prvobitne planove za svečanu toaletu od kojih je na sreću odustala, dok The Rock nije propustio niti minutu treninga prije nego li je stigao na svečanost.

Zvijezda večeri ipak je bio voditelj ceremonije, komičar Ricky Gervais koji je Matta Damona najavio kao "zvijezdu urnebesne komedije 'Marsovac' i jedinu osobu koju Ben Affleck nije prevario".

Pročitajte više