Sve za glasove: Milijan Brkić naslikava se ispred škole u majici s imenom Johnnyja Casha

Foto: Facebook

IAKO smo dosad bar milijun puta čuli da će ovo biti najneizvjesniji izbori dosad na kojima će se političari boriti za svaki glas, vjerojatno nitko nije imao pojma na što će sve oni biti spremni.

Nakon što je SDP sa svojom Narodnom koalicijom odlučio biti "narodniji" pa je za kampanju angažirao Gazde, HDZ-ova uzdanica Milija Brkić je krenuo u drugom smjeru i na sebe navukao majicu s imenom legendarnog glazbenika Johnnyja Casha. Iako dosad nije otkrivao svoj glazbeni ukus, mnogima je teško povjerovati da je Brkić Cashov fan

Na fotografiji koju je objavio na Facebooku, Milijan "Cash" Brkić ležerno je sjeo na stube svoje bivše škole u Donjoj Dubravi. Dok najavljuje HDZ-ova "rješenja koja jamče kvalitetne uvjete školovanja naše djece i jamče bolju i sigurniju obrazovnu budućnost", čini se zaboravlja da je upravo njemu poništen diplomski rad.

Brkić je rođen u Ljubuškom, no s osam godina s obitelji se doselio u zagrebački Dubec. Iako danas objavljuje nostalgične slike, činjenica je da je u jednom svom javnom nastupu rekao da mu se život u Zagrebu tijekom djetinjstva uopće nije sviđao te da se želio vratiti u Hercegovinu. 

Pročitajte više