Sve za povratak stare slave: Pamela Anderson do vrha s novim operacijama

PAMELA ANDERSON davno je bila najpoznatija vlasnica silikonskih grudi na svijetu. Njezinih 11 naslovnica u Playboyu i uloga u "Baywatchu" učinili su je nedvojbenim svjetskim seks-simbolom. Kako su godine prolazile, dolazile su nove djevojčice i Pamela je polako, ali sigurno pala u zaborav. Sada, u 41. godini odlučna je da vrati staru slavu a, prema pisanju američkih medija, nije isključen ni novi niz estetskih zahvata.

Nakon 111 epizoda u ulozi C.J. Parker u "Spasilačkoj službi", Pamela je napustila seriju smatrajući da sama može napraviti puno više. Uložila je novac, producirala i glumila glavnu ulogu u akcijskoj seriji "V.I.P." koja je, na klimavim nogama, preživjela čak četiri sezone. Nakon toga osim nekih epizodnih rola, nije bila u nekom zamijećenijem projektu.

No zahvaljujući svojoj burnoj ljubavnoj prošlosti (ipak je njezin pornouradak s medenog mjeseca bio prvi takve vrste koji se proširio svijetom), ostala je prisutna u showbusinessu. Nakon turbulentnog braka, razvoda, pomirenja pa ponovnog raskida s Tommyjem Leejem, ocem njezina dva sina, Pamela je bila šest mjeseci u braku s Kidom Rockom. Kad je upoznala Ricka Salomona, muškarca koji je Paris Hilton poševio, snimio pa objavio na internetu, pomislila je da će opet voljeti. I s njime se vjenčala, ali pet mjeseci poslije brak je poništen. Danas je njezin dečko, navodno, njemački voditelj Prinz Marcus Von Anhalt. Posljednje vrijeme bila je posvećena djeci, 12-godišnjem Brandonu i 11-godišnjem Dylanu. Da, mnogima se čini da je Pamela bila obožavateljica "Beverly Hillsa".

Sad kad su djeca malo porasla, Pamela je, otkrivaju prijatelji, ljubomorna na druge kolegice istog godišta koje su uspješnije od nje i želi se vratiti na filmska platna. Upravo zbog toga vraća se u formu s privatnim satima tjelovježbe, u supermarketima kupuje samo zdravu hranu, a paparazzima u Malibuu povjerila se kako njezin veliki comeback starta već sljedeći tjedan putovanjem u Pariz. Upravo će ondje sljedećeg petka nositi reviju cijenjene dizajnerice Vivienne Westwood.

Iako joj modna pista nije ambicija, smatra da će joj i to zasigurno biti dobar korak na putu prema vrhu. Pamela je upoznala Westwood lani na Londonskom tjednu mode. Toliko su se zbližile u sljedećih nekoliko dana da je kreatorica ponudila Pameli da bude zaštitno lice njezine sljedeće kampanje. Zlobnici se čak sprdaju da je prsata glumica u svojim ciljevima zacrtala i Oscara. Baš.

H.M.
Foto: JLP

Pročitajte više