Sve žene Zorana Mamića: U braku je bio s Vanjom i Anom, a Senku je upoznao u Dubaiju

Foto: Igor Soban/Marko Lukunic/PIXSELL

USKOK je jučer u sklopu istrage Mamićevih tvrdnji da je podmićivao suce osječkoga Županijskog suda ispitao i suprugu Zdravka Mamića te bivšu djevojku Zorana Mamića koja je navodno svjedočila druženju sa sucima u Dubaiju.

Zoran Mamić svojim ljubavnim životom već godinama privlači pozornost javnosti.

Dvaput je bio u braku. Onaj s Vanjom Horvat završio je 2010. nakon zajedničkih 17 godina. U braku su dobili sina Brunu i kćer Ninu, a od 2018. godine su i djed i baka unučice Vite.

Brzo nakon razvoda od Vanje šuškalo se o njegovoj vezi s plavokosom Anom Šikić, kojom se oženio 2014. Taj brak trajao je puno kraće, a Mamić je 2016. ponovno bio slobodan čovjek.

Nakon toga ga se povezivalo s manekenkama Anticom Filipović Grčić i Darijom Crnjaković, no te veze nisu dugo potrajale.

Od ljeta 2019. godine u javnosti ga se moglo viđati s atraktivnom Senkom Mandić. Zajedno su se pojavljivali na tribinama, a navodno su se upoznali upravo u Dubaiju, gdje su se Mamići navodno i družili sa sucima i gdje je Senka radila u luksuznom francuskom restoranu na prijemu gostiju.

S njom se 2019. pojavio i na božićnom domjenku Dinama, a upravo u to vrijeme saznalo se i da je Senka trudna te da Zoran s njom čeka svoje treće dijete.

Djevojčica je rođena u svibnju prošle godine, a nakon toga se u javnosti malo toga moglo čuti o vezi Zorana i Senke.

Ispitana i supruga Zdravka Mamića

Zdravko Mamić je u drugom braku. Iz prvog braka s devet godina starijom Nadom Mamić ima sina Marija. Sa suprugom Marinom ima kćeri Luciju i Ivu.

Objema gospođama Mamić zajedničko je to što se ne vole eksponirati. Dok Nadinu sliku u medijima nećete naći, naletjet ćete na pokoju Marininu, nastalu na obiteljskim odlascima na vjenčanja nogometaša poput Ognjena Vukojevića ili Matea Kovačića.

Pročitajte više