Svećenik napao Severinu, ona mu odgovara: "Ti si redikul i budaletina!"

SEVERINA se dosad javno prepucavala s Vlatkom Pokos, Alkom Vuicom i još ponekim estradnim protagonistom, a novu medijsku svađu javnosti je upriličila s don Anđelkom Kaćunkom, svećenikom kojeg neki slušaju i čitaju "kao Boga", a drugi ga karakteriziraju kao prevaranta i prodavača magle. Don Kaćunko započeo je prepucavanje osvrnuvši se na novi Severinin album "Zdravo Marijo", a na odgovor pjevačice nije trebao dugo čekati - poručila mu je da je redikul i budaletina.

"Severina je napravila parodiju kršćanske molitve. To je logičan nastavak puta kojim je davno krenula. Ona je iskoristila sveto u estradne svrhe. Do 18. godine je držala sliku Gospe Sinjske, a onda prodala dušu vragu", rekao je medijima don Anđelko Kaćunko, vrlo rječit kad su u pitanju estradnjaci i njihov stil života koji, po njegovom mišljenju, nerijetko nije baš kršćanski. Don Kaćunko ujedno je i prvi predstavnik Crkve koji se osvrnuo na Severinin album, znakovitog naziva "Zdravo Marijo".

"Kaćunko sije govor mržnje i šteti Crkvi"

Osim "nepoželjne ideologije" koju propagira (?), Kaćunko smatra kako je Severina blasfemična, prvenstveno zbog teksta naslovne pjesme - "Zdravo, Marijo, neka bude volja tvoja da ne budem stara cura bez avantura, aleluja, aleluja... Molite se cure, molim se i ja, daj nam Bože više muškaraca nego godina...".

Umorna od objašnjavanja, kojeg se marljivo primila otkad su je počeli prozivati "provokatoricom" i "narodnjačkom zvijezdom", Severina se osvrnula na lik i djelo svećenika o kojem mnogi nemaju pozitivno mišljenje: "Di ste njega našli da mene komentira, on je budaletina i redikul i to svi u Crkvi znaju, ali mu ne mogu pomoći. U svakom žitu ima kukolja. U drugom slučaju rado bi mu oprala noge i obrisala ih svojom kosom samo da je malo zgodniji. Ali taj gospodin, nažalost, ne propovijeda prema Isusovim načelima i u svojim kolumnama sije govor mržnje i šteti Crkvi".

M.A.

Pročitajte više