Švedska manekenka napustila otok kod Rogoznice za koji je umislila da je njen?

Foto: Profimedia/Šibenski portal

ŠVEDSKA manekenka Isabella Viola Lindblom, prema posljednjim informacijama koje prenosi Šibenski.hr, napustila je nenaseljeni otočić Jaz kod Rogoznice nakon što joj je policija izdala rješenje da napusti otok sa svim svojim stvarima u roku od 24 sata.

"Pomorska policija će i danas obići otok Jaz kako bi se uvjerili da turistkinja koja je tamo ilegalno boravila više nije na otoku. Ona je već prekršajno prijavljena zbog ilegalnog boravka. Trenutno ne znamo gdje se nalazi", rekao je Šime Pavić, glasnogovornik PU šibensko-kninske.

Umislila da je otok njen

Podsjećamo, svjetski poznati model više od mjesec dana boravio je na nenaseljenom otoku Jazu kod Rogoznice. Prema ranijem pisanju šibenskog portala, Šveđanka je umislila da je otok njen. Rastjerivala je posjetitelje, a na otok je naselila i kokoši.

Navodno je spavala u mreži razapetoj među stablima. 

"Naš komunalni redar je izlazio dva-tri puta na dojave o neredu koji radi ta žena na otoku Jaz. Pomorska policija je također intervenirala, naplatila joj kaznu i dala rok od 24 sata da napusti otok. Zadnjih dana je ne viđamo pa ćemo ići provjeriti je li još tamo. Pomorska policija ponovno će obaviti izvide. Oni su svoje već odradili izdavši joj rješenje s kaznom i rokom za iseljenje s otoka", rekla je ranije Anita Živković, načelnica Općine Rogoznica.

Lindblom je rođena 1991. godine u Švedskoj, a jednu od prvih revija nosila je 2010. Pojavila se na naslovnici izdanja Votre Beauté Greece iz srpnja 2012. godine, a radila je i modeling za brendove poput Comme Des Garcons.

Pročitajte više