Švedska manekenka u glamuroznoj haljini zablistala na crvenom tepihu u Cannesu

Foto: Profimedia

Švedska manekenka Elsa Hosk zablistala je na crvenom tepihu 77. Cannes Film Festivala. 

Festival, koji se održava u prestižnoj Palais des Festivals u Cannesu u Francuskoj, obilježio je premijeru filma Le Comte De Monte-Cristo. Hosk je bila među posjetiteljima koji su došli na premijeru, a svu pozornost privukla je na sebe. 

Zablistala je u crno-bijeloj haljini otvorenih ramena i s plaštem. Outfit je upotpunila nakitom, kosu je raspustila i blago uvila, a što se make-upa tiče, istaknula je usne crvenim ružem.

Često privlači pozornost na crvenom tepihu

Ovo nije prvi put da Šveđanka privlači pozornost na svjetskim događanjima. Ove je godine bila na tulumu Vanity Faira nakon dodjele Oscara, a njena haljina tad se u gornjem dijelu sastojala samo od dvije trakice i rukava. 

Elsa je prošle veljače rodila kćer. Na nekoliko mjeseci povukla se iz svijeta mode, ali očito je da je spremna u svakom trenutku vratiti se na piste. Elsi je to prvo dijete, a otac njene kćeri je Tom Daly, s kojim je u višegodišnjoj vezi.

U svijet mode ušla je s 14 godina, a nakon mature preselila se u Ameriku, gdje je postala jedna od Victorijinih anđelica. Prošle godine priznala je da se u jednom trenutku borila s ovisnošću o alkoholu, no prestala je piti prije deset godina.

Pročitajte više