Švedska veleposlanica u Hrvatskoj: Jako mi se dopao Lasagna kao osoba, zabavan je

Foto: Privatna arhiva

ANNA Boda, veleposlanica Kraljevine Švedske u Republici Hrvatskoj, za Index je otkrila što očekuje od hrvatskog predstavnika na Eurosongu koji se ove godine natječe u njezinoj rodnoj zemlji. Podijelila je s nama i kakav je dojam na nju ostavio Baby Lasagna nakon što mu je nedavno organizirala prijem u ambasadi prije njegovog puta u Malmo.

"Prvo, jako mi se dopao Baby Lasagna kao osoba - zabavan je, znatiželjan i neposredan. Njegovu pjesmu sam prvi puta čula na Dori i odmah mi je ušla u uho. S obzirom na to da je Melodifestvalen (švedska inačica Dore) naša važna nacionalna zabava i sve generacije festival pomno prate svake godine, rekla bih da imam donekle iskustva s pjesmama za Euroviziju, i Rim Tim Tagi Dim se baš čini kao favorit. Stihovi govore o univerzalnim temama, a izvedba i plesni pokreti su zarazni. Dojmljivo mi je što je pjesmu napisao sam i što je njegova pjesma jedina ovogodišnja pjesma koju je napisao samo jedan autor, koji je i sam izvodi", rekla nam je.

Navijat će za Hrvatsku

"Mislim da ima dobre šanse za pobjedu. Na kladionicama stoji jako dobro i to me veseli. Teško je naravno procijeniti stvarne šanse, ali po tome je Hrvatska očito i favorit publike za pobjedu na Eurosongu", smatra.

Ona će, kaže, navijati upravo za njega.

Poslala mu je i poruku.

"Dragi Baby Lasagna, već si napravio fantastičan posao skladajući pjesmu, odličnim nastupom na Dori i ostvarivanjem top pozicija na kladionicama. Nadam se da ćete se lijepo provesti nastupajući u Malmöu na natjecanju za pjesmu Eurovizije. Mislim da je nevjerojatno što ćete, zajedno s ostalim natjecateljima, imati priliku spajati ljude kroz glazbu. Navijat ćemo za tebe i tvoj tim", poručila je.

Pročitajte više