Sven u završnoj Potjeri nije znao odgovor na pitanje o Ivaniševiću. Znate li vi?

Screenshot: HRT

SVEN Marcelić sinoć je rasturio u Potjeri. Sveučilišni profesor iz Zadra točno je odgovorio na 22 pitanja u završnoj Potjeri i oborio rekord emisije, budući da do sada čak ni neka ekipa nije uspjela skupiti toliko točnih odgovora. Gledatelji su oduševljeni sinoćnjom epizodom, a mnogi kažu da je ovo bila najbolja Potjera u povijesti.

Marceliću su se u senzacionalnoj završnoj Potjeri ipak omaknula dva netočna odgovora. Jedno se odnosi na Ivaniševićev Wimbledon 2001. godine, a drugo na jedan vrt u Zagrebu.

Znate li ih vi?

Marcelića ulovio grč u nozi

Sven se o fantastičnom nastupu u Potjeri oglasio u medijima.

"Dojmovi su još uvijek snažni. Puno adrenalina, puno dinamike... Ono što se nije vidjelo na televiziji je što oni imaju jedne barske stolice na kojima se sjedi, a koje su meni bile previsoke da stavim noge na pod, a opet niske da ih mogu držati za stolicom...

Tako da mi je noga stajala u nekom čudnom skvrčenom položaju pa od cijelog tog adrenalina nisam skužio da me grč uhvatio u nozi i onda sam morao čekati da dođem k sebi da mogu uopće sjesti nazad jer me zbilja boljelo, a ja to nisam uopće od adrenalina primijetio, jer sam samo slušao, pričao...", rekao je Sven Marcelić za zadarski.hr.

Lovac Krešo se jako potrudio da stigne Marcelića, ali to mu nije pošlo za rukom. Internet su od sinoć preplavili komentari o tome da bi Marcelić trebao biti novi lovac, ali od toga, čini se, neće biti ništa.

Marcelić je priznao da je dobio neizravnu ponudu da bude lovac, ali to nije posao koji bi, kaže, mogao raditi.

"Ja se bavim drugim stvarima, ja sam znanstvenik prije svega i uvijek mi je to dobar način da budem informiran o raznim stvarima. Biti lovac nije nešto što bih rado radio, pogotovo u tjednom ritmu... Vjerojatno bi to financijski bilo bolje nego kao profesor na fakultetu, ali što se tiče svih drugih stvari, ne vidim se baš u tom", dodao je.

Pročitajte više