Svi pričaju o Barbari, ali i Tina je prava bomba: Pogledajte njene seksi fotke

Foto: Instagram

DOK JE njena sestra Barbara proglašena najvećom zavodnicom Big Brother kuće, Tina Šegetin nešto je povučenija. Iako su gledatelji očekivali da će započeti romansu s plavokosim Makedoncem Darkom, Tina je u jednom trenu zaključila da se on boji iznijeti svoje mišljenje i pomalo se ohladila.

Barbara otpočetka showa privlači svu pozornost, iako je i Tina jednako seksi, što dokazuju i provokativne fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama. Razlog za to je njena povučenost, koju je i sama istaknula prilikom ulaska u show. Izuzev toga, sestre su poprilično slične, imaju isto društvo (u kojem je i Soraja) te izlaze na ista mjesta.

Iako se sestre drže toga da jedna drugoj ne smiju uzeti dečka, to pravilo za ostale stvari, poput odjeće, obuće i šminke, ne vrijedi. Dijele i ljubav prema ukrašavanju tijela pa tako Tina ima piercinge na identičnim mjestima kao Barbara, a tetovirat će i jednaku tetovažu kakvu ima njezina starija sestra - datum rođenja njihovog psa. Tina je također napunila usne i planira ugraditi silikone u grudi baš poput sestre.

Tvrdi da voli "lude" muškarce i važno joj je da odabranik njezina srca bude malo čudan. 

Pročitajte više