Svi pričaju o Shakirinom nastupu u showu Jimmyja Fallona, komentirala ga i Adele

Screenshot: YouTube

SHAKIRA je nakon prekida s Gerardom Piqueom objavila pjesmu s DJ-em Bizarrapom pod nazivom Bzrp Music Sessions, Vol. 53, koja je vrlo brzo postala veliki hit. Stihovi pjesme odnose se na Piquea, a nedavno ju je izvela uživo u emisiji The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. 

Više od devet milijuna pregleda u tri dana

U tri dana snimka njezinog nastupa u emisiji ima više od devet milijuna pregleda, a ušla je čak i u hrvatski trending. Mnogi po Twitteru komentiraju njezin nastup, a posebnu je pažnju privukla publika koja je pjevala uglas sa Shakirom. 

"Nikad nisam vidio publiku u emisiji da je ovako aktivna", "Publika je kao zbor. Shakira, što si to učinila?", "Svi iz publike pomogli su Shakiri da dodatno uništi Piqueov život", "Nikad ovako nešto nisam vidio", samo su neki od tvitova.

Nastup prokomentirala i Adele

Shakirin nastup zapazila je i Adele. Dok je šetala kroz publiku u Colosseumu u Caesars Palaceu u Las Vegasu, 34-godišnja Adele zamolila je obožavatelja da imenuje svog omiljenog glazbenika (osim nje) u videu koji je podijeljen na Twitteru. 

Jedna posjetiteljica koncerta rekla je da joj se sviđa Shakira, na što je Adele odgovorila: "Oh, vidjela sam njen nastup u emisiji Jimmyja Fallona. Njen bivši je u nevolji."

Pročitajte više