Svi se sprdaju s Karamarkovim LinkedIn profilom: Rastura engleski, programiranje, Photoshop...

Screenshot: LinkedIn

POSLJEDNJIH dana apsolutni hit na društvenim mrežama je LinkedIn profil koji nosi ime i sliku Tomislava Karamarka. Među brojnim navedenim titulama koje je nosio i funkcijama koje je obavljao aktualni potpredsjednik Vlade, posebno se ističu Karamarkove navodne vještine.

Iako je u predizbornoj kampanji za posljednje parlamentarne izbore sam priznao da ne govori strane jezike niti se služi računalom, na profilu je navedeno da osim engleskog jezika razvaljuje i grafički dizajn, nove medije, programiranje, HTML kodove i Photoshop.

Načina za provjeriti stoji li iza ovog profila uistinu sam Karamarko, netko tko se brine o njegovim društvenim mrežama ili neki šaljivčina i tko mu je dodijelio sve te silne vještine nema, no nekako nam je teško povjerovati da se Karamarko ne bi pohvalio da je postao potpredsjednik Vlade, a još teže da bi danas isticao da je nekad bio voditelj izbornog stožera predsjedničkog kandidata Stjepana Mesića.

Bez obzira na to, ovaj profil, bio on pravi ili lažni, dobro je zabavio građane Hrvatske. U slučaju da je uistinu Karamarkov profil, uskoro bi ga mogao dopunjavati novim podacima. 

Pročitajte više