Svi uzdišu za zgodnom crnkom s kojom je Đoković proveo večer: Evo koga zaista ljubi lijepa Indijka

Foto: Instagram

BRITANSKI mediji potaknuli su glasine o navodnoj tajnoj vezi najboljeg tenisača na svijetu Novaka Đokovića i lijepe glumice Deepike Padukone, no šuškanja su daleko od istine.

Novak je zaista viđen u njezinom društvu u New Yorku, no izgleda da je druženje ipak bilo na prijateljskoj razini. Lijepa Indijka za kojom uzdiše cijeli Bollywood dala je svoje srce glumačkom kolegi.



Riječ je o glumcu Ranveeru Singhu kojega je upoznala na snimanju filma. 30-godišnji Ranveer poznati je zavodnik iz indijskih filmova, a inače se školovao u Americi. Nakon faksa se vratio u Indiju gdje je počeo snimati filmove, a najpoznatiji je po ulogama u romantičnim komedijama.

On i Deepika u Bollywoodu su poznati i kao indijski Angelina Jolie i Brad Pitt, te su jedni od najplaćenijih indijskih glumaca.


Atraktivna glumica trenutno se nalazi u New Yorku gdje snima novi "xXx: The Return of Xander Cage" s Vinom Dieselom.

Osim toga, Deepika je navodno već godinama dobra prijateljica s Novakovom suprugom Jelenom, s kojom ga je lani i bodrila s tribina Wimbledona. Ujedno je i velika obožavateljica tenisa, a igrala je i egzibicijske mečeve s Rogerom Federerom i Rafaelom Nadalom.

Pročitajte više