Svingerski raj: U ovoj vili za hedoniste održavaju se seks-zabave

Foto: Booking.com

CROYDON HALL je vila smještena u engleskom Rodhuishu koja se prodaje za 2,2 milijuna funti (oko 17,5 milijuna kuna), a njena posebnost, osim u luksuznom uređenju, leži u njenoj namjeni. Svingerski dvorac, kako je odmilja zovu, trenutno se koristi za održavanje zabava za odrasle, a prilagođen je onima koji vole uživati u seksualnim igricama i ispunjavati najnestašnije maštarije.

Vila sadrži čak 15 soba, spa centar, saune, bazen, noćni klub, frizerski salon te bar za goste koji se tamo dolaze prepuštati hedonizmu.

Sadašnji vlasnici jednu od soba pretvorili su u Crvenu sobu nadahnutu romanom "50 nijansi sive", a opremljena je crvenim tepihom, željeznim lancima, seks-igračkama i masivnim drvenim krevetom, piše The Sun.

Fotografije raskošnog svingerskog raja objavljene su na stranici Booking.com, a u opisu je navedeno kako su sobe zvučno izolirane te kako je čak moguće dovesti djecu i kućne ljubimce, na poseban zahtjev. Vilu trenutno vodi Exclusively Silks, a na svojoj stranici tvrde: "Svatko može biti svinger."

Pročitajte više