Sydney Sweeney o tvrdnji producentice da nije lijepa i da ne zna glumiti: Sramotno

Foto: EPA

Nakon što je holivudska producentica Carol Baum omalovažila glumačke sposobnosti i izgled glumice Sydney Sweeney, zvijezda serije Euforija joj je odgovorila.

"Kako je tužno da žena koja je u poziciji podijeliti svoju stručnost i iskustvo umjesto toga odluči napasti drugu ženu. Ako je to ono što je naučila u desetljećima rada u industriji i smatra da je to prikladno poučavati svoje studente, to je sramotno. Njezino nepravedno omalovažavanje dovoljno govori o karakteru gospođe Baum", rekao je predstavnik Sweeney u izjavi za medije.

"Nije lijepa i ne zna glumiti"

Podsjetimo, Baum, koja je poznata kao producentica filmova Father of the Bride i Buffy the Vampire Slayer, govorila je o Sweeney tijekom nedavnog razgovora s filmskom kritičarkom The New York Timesa Janet Maslin, u kojem je kritizirala film Anyone But You u kojem mlada glumica ima glavnu ulogu.

"Ne razumijem Sydney Sweeney. Gledala sam u avionu njezin film jer sam ga htjela gledati. Htjela sam znati tko je ona i zašto svi pričaju o njoj", rekla je Baum, opisavši Anyone But You kao negledljiv.

Baum je otkrila da ni njezini studenti na sveučilištu Southern California School of Cinematic Arts nisu mogli dati zadovoljavajući razlog zašto je 26-godišnja zvijezda toliko popularna. "Rekla sam u učionici: 'Objasnite mi ovu djevojku. Nije lijepa, ne zna glumiti. Zašto je tako zgodna?' Nitko nije imao odgovor", dodala je.

Producentica je ipak priznala da nije sigurna bi li odbila priliku producirati film u kojem bi glumila Sweeney ako bi njezina prisutnost značila da će projekt dobiti zeleno svjetlo. "Svi želimo napraviti film i tko bi odustao od filma koji ima zeleno svjetlo? Nitko koga ja znam. Tvoj posao je da se film napravi", rekla je.

Pročitajte više