Sydney Sweeney o ulozi koja ju je proslavila: Moj tata nije htio gledati seriju

Foto: HBO

GLUMICA Sydney Sweeney otkrila je kako je njezina obitelj reagirala na njenu ulogu Cassie u tinejdžerskoj seriji Euforija. Ta je uloga proslavila mladu Sydney, no neki članovi njezine obitelji nisu mogli gledati seriju.

Tijekom pojavljivanja u emisiji Sunday Today with Willie Geist glumica je otkrila da je njezina obitelj bila pomalo šokirana ulogom. 

Tata i djed nisu oduševljeni serijom

"Mama me posjetila na snimanju tako da je znala priču i puno sam s njom razgovarala o tome. Moj tata nije. Uopće ga nisam pripremila. Uopće", rekla je. Zbog toga je njezin otac odlučio gledati seriju s ostalim članovima obitelji, ne znajući što ga čeka. 

"Mislim, kako to spomenuti u razgovoru? Također, kad razgovaram s tatom, obično se ne radi o poslu. Imamo uobičajene razgovore koje imaju otac i kći. Odlučio je gledati seriju sa svojim roditeljima a da mi to nije ni rekao", kaže Sweeney. 

Muški članovi obitelji nisu bili oduševljeni. "Moj tata i djed ugasili su seriju i izašli iz kuće. Ali baka me podržava. Ona je moj veliki obožavatelj. Zapravo, obično je vodim po setovima", kaže Sweeney.

"Moram se boriti za uloge"

Sydney je nedavno rekla da želi da je njezini obožavatelji vide u drugačijim ulogama od one u Euforiji. Također, kaže da se poput ostalih glumaca morala boriti za uloge.

"One za koje se moram boriti su obično drugačije od Euforije, poput Realityja (film iz 2023.). Morala sam na audiciju za to. Morala sam se snimiti i poslati im to, baš kao i svi ostali glumci. Isto je bilo i za White Lotus. Nisu mislili da sam pravi odabir jer sam glumila u Euforiji, pa sam se snimila i bila na audiciji. Dobila sam povratni poziv kao i svi ostali. 

Mogu mi ponuditi uloge koje su slične onima koje sam već glumila, ali one koje su drugačije, koje iznenađuju ljude, za njih se obično moram boriti", rekla je. Njezina izjava iznenadila je mnoge jer, za razliku od nje, smatraju da je sasvim normalno ići na audicije za filmove i serije.

Pročitajte više