Sylvester Stallone: Nakon ovog filma imao sam 7 operacija, više nikad nisam bio isti

Foto: Profimedia

Sylvester Stallone progovorio je o sedam velikih operacija koje je morao obaviti nakon što je ozlijedio leđa u akcijskom hit-filmu Plaćenici. Naime, slavni glumac snimao je scenu borbe s profesionalnim hrvačem "Stone Cold" Steveom Austinom te slomio vrat, otkrio je u novoj sezoni reality emisije Obitelji Stallone, piše Daily Mail.

"Radio sam gluposti. Režirao sam Plaćenike i ponašao se kao idiot i snimao po deseti put tu scenu. Sjećam se jednog pada i itekako sam ga mogao osjetiti", prisjetio se Stallone. "Steve je jedini znao. Nikad se nisam oporavio od Plaćenika. Nakon tog filma fizički više nikad nisam bio isti, a već sam i ranije upozoravao ljude da ne rade vratolomije sami", dodao je.

Njegova supruga Flavin dodala je kako Stallone uvijek "pokušava prikriti bol pretvarajući se da se ništa strašno nije dogodilo". "Ne voli da ljudi znaju koliko je puta operirao leđa", dodala je i nastavila kako su u strahu "svaki put kad Sly mora ići na operaciju jer nikad se ne zna što će biti".

"Stvarno je teško gledati kako moj otac prolazi kroz još jednu bolnu operaciju. Cijelo moje djetinjstvo on je u bolovima", rekla je njegova kći Scarlett. Stalloneu je bilo potrebno ugraditi metalnu pločicu u vrat, a bio je izložen i proceduri spinalne fuzije. Nadalje, morao je liječiti i iščašena ramena.

Kćeri je dao na obuku samoobrane pod okriljem Navy SEALS-a

Inače, 77-godišnja glumac je nedavno otkrio da je svoje kćeri dao na obuku samoobrane pod okriljem Navy SEALS-a prije nego što su se preselile u New York. Sly je rekao da je bio toliko nervozan zbog svojih kćeri i oko njihovog preseljenja u New York da je inzistirao na obuci iz samoobrane.

"Ne čudi me što nas je moj tata poslao na nešto takvo jer smo cijeli život bile pod sličnim režimom", ispričale su Stalloneove kćeri. Sophia se prisjetila svog jutarnjeg režima sa Slyjem, koji je uključivao buđenje u 6 ujutro za poprilično neobičan doručak.

"Bila je to rigorozna rutina. Svaki dan bi nas u 6 ujutro tjerao da jedemo jaja s kečapom. Iz nekog razloga ta kombinacija nam nije sjedala", naglasila je. Dodala je da je jutarnja rutina uključivala i puno trbušnjaka, sklekova i zgibova, dok se Sistine našalila kako je od njih napravio "prave dečke".

Najmlađa od triju kćeri Slyja i Jennifer Flavin, 21-godišnja Scarlett, studentica koja živi u Miamiju, nije morala proći spomenutu obuku. "Bila sam tako sretna što nisam bila uključena u ovo", našalila se Scarlett.

Pročitajte više