Stallone: Sudjelovao sam u mnogo tučnjava, doživio sam jednom i scenu iz Rockyja

Foto: Screenshot/YouTube

SYLVESTER STALLONE priznao je da je sudjelovao u mnogim tučnjavama u životu, no jedna se posebno ističe kao njegov stvarni "Rocky trenutak". Iako 76-godišnji glumac možda odaje vibru kako mu se nije pametno zamjerati, u intervjuu za The Independent priznao je da nije uvijek bilo tako.

"Bez obzira na sve, kao da sam uvijek imao lice koje su ljudi željeli udarati", rekao je Stallone, koji je svjetsku slavu stekao ulogom profesionalnog boksačkog šampiona Rockyja Balboe. 

"Okrenuo sam se i tip me udario šakom"

"Otišao sam tako jednom na neku zabavu, bilo je tu oko 300 ljudi. I odjednom su se pojavila neka tri tipa i rekli su mi da smjesta odem. Pitao sam ih zašto, a oni su mi rekli: 'Nije ti ovdje mjesto, odlazi.' Okrenuo sam se i odjednom - bum - udarili su me šakom u lice", prisjetio se glumac nominiran za Oscara.

"Izašao sam, ali onda sam odjednom imao taj 'Rockyjev trenutak' i zapitao sam se: 'Hoću li živjeti do kraja života sa spoznajom da me ovaj tip iz čista mira udario u lice? Ne mogu to sebi dopustiti.' Stoga sam se okrenuo, vratio unutra i tučnjava je započela", objasnio je Stallone.

Stallone je u lipnju objavio da neće ponovno glumiti svoju kultnu ulogu Rockyja u Jordanovom redateljskomu filmu. Ranije ovog tjedna osvrnuo se na to, kazavši kako je "situacija žalosna".

Pročitajte više