Tablete i intravenozna dijeta - prljave tajne holivudskih ljepotica

"LAŽ je da je Hollywood mjesto gdje svi izgledaju mršavo, utegnuto i lijepo zbog dobrih gena", otkriva osobni zvjezdani trener Gunnar Peterson. Osim što se izgladnjuju, poznate glumice koje se smiješe s naslovnica svome zdravlju, životu i tijelu čine nešto puno gore - drogiraju se do iznemoglosti samo da bi ostale lijepe.

Jedna od najprljavijih tajni u Hollywoodu je intravenozna dijeta - slavni u bolnicu dolaze kako bi primali infuziju, pritom se ne debljaju, ali i ne ruše se od gladi. Slučaj je to s brojnim holivudskim zvijezdama, čija imena Peterson eksplicitno ne spominje, ali ističe kako se zvijezde, zbog pretrpanog rasporeda i ubrzanog načina života, te stalne gladi zabavne industrije za lijepim licima, sve više priklanjaju toj "bezbolnoj" i prije svega tajnoj metodi mršavljenja.

Joga i šetanje psa? Malo sutra!

"Kada ih čujem da izjavljuju da su tako mršave zbog joge i šetanja psa, to mi je presmiješno", dodaje Gunnar, koji je trenirao Angelinu Jolie, Jennifer Lopez i Penelope Cruz. Droge se ponekad koriste pod izlikom zdravstvenih problema, a jedna od najpopularnijih legalnih droga u Hollywoodu je lijek Adderal, koji inače služi za rješavanje poremećaja pažnje.

Paris Hilton jedna je od mršavica koja koristi Adderal, što je javno i priznala u  showu Larryja Kinga, a Nicole Ritchie, Lindsay Lohan i Britney Spears također su imale recept za Adderal u trenutku uhićenja zbog pijane vožnje. Za sve zvijezde "željne pažnje" to je postala magična pilula s možebitnim opasnim posljedicama, kao što su psihotični napadaji i problemi sa srcem. Očigledno, ništa od toga nije važno kad se od Adderala ne jede, a upravo u tome holivudske glumice vide njegovu najveću "kvalitetu".

Tijekom snimanja filma "Studengora" jedna od glumica na setu, primjerice, jela je samo kuhana jaja. "Glumice se prije dodjele Oscara izgladnjuju do boli", izjavio je David Kirsch, također osobni trener zvijezda. "Jednu od svojih klijentica sam pokušao uvjeriti da mora pojesti nešto kako bi  joj radio metabolizam i da ne gubi na mišićnoj masi, ali nije me htjela slušati", dodao je Kirsch.

T.Ž., D.K.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više