Tajanstvena Zadranka ljepotom raspametila gledatelje The Grand Toura, Hammonda ostavila bez riječi

Screenshot: YouTube

PROŠLOG tjedna emitirana je četvrta epizoda druge sezone showa The Grand Tour koja je snimana u Hrvatskoj, a voditelje Jeremyja Clarksona, Richarda Hammonda i Jamesa Maya u sjeni je ostavila zgodna djevojka koja je stajala na ciljnoj crti utrke.

Riječ je o Silviji Jurin, rođenoj Zadranki, koja je (osim u sjeni) britanske voditelje ostavila bez daha. "To je jedna vraški dobra ciljna linija", zaključio je Clarkson nakon što je vidio zgodnu Silviju, a s njim su se složili i fanovi emisije, koji su u komentarima na YouTubeu potpuno zanemarili automobile i usredotočili se samo na lijepu Zadranku.

"Ta cura je seksi!", "To stvarno jest jedna vraški dobra ciljna linija", "Ovo nisam očekivao", "Nju je zaista vrijedilo vidjeti", "Clarkson će se zbog nje morati objašnjavati ženi", komentirali su oduševljeni fanovi emisije, a bilo je i onih koji su dodali da su takve ljepotice u Hrvatskoj normalna stvar.

"Ona jest zgodna, ali ni blizu najzgodnijima u Hrvatskoj", "To je to, idem u Hrvatsku", komentirali su oduševljeni stranci koji će nakon Silvije, čini se, planirati odmor u Hrvatskoj.

Zbog velikog broja komentara o djevojci, ekipa The Grand Toura je u opis snimke na YouTubeu dodala: "Saznali smo tko je cura na ciljnoj liniji..." te su ostavili linkove na njezin Instagram i Facebook profil.

Snimku je na YouTubeu pogledalo skoro 125 tisuća ljudi, a Silviji je angažman u emisiji donio i velik broj pratitelja na Instagramu pa sad njezine fotke svakodnevno gleda više od dvije tisuće ljudi. 

 

Pročitajte više