Tajanstvene kaubojke: Atraktivna Meksikanka zavela je našeg golmana

Foto: Instagram

KRENULO je Europsko rukometno prvenstvo, a među prvim utakmicama je sraz Hrvatske i Crne Gore.

Za naše Kauboje navijat će njihove supruge i djevojke, koje se kad nema prvenstava drže podalje od kamera i bliceva fotoaparata.

Prije nekoliko mjeseci objavljeno je da je Domagoj Duvnjak u tajnosti oženio dugogodišnju djevojku Luciju Žulj. Njihova ljubavna priča počela je u rodnom Đakovu prije desetak godina.

Lucija je socijalna radnica, koju je Domagoj upoznao još u prvom razredu gimnazije u Đakovu, a nakon fakulteta počela ga je redovito pratiti na njegovim poslovnim putovanjima.

"Sretan rođendan ti moja, vječno nasmijana, djevojčice", opisao ju je jednom Domagoj u rođendanskoj čestitki.

Luka Stepančić godinama je u sretnom braku s Anom, s kojom ima sina Jakova. Na njihovom vjenčanju prije dvije godine pjevala je Maja Šuput, koja je na društvenim mrežama otkrila dio atmosfere sa slavlja.

Zlatko Horvat sretno je oženjen Majom, s kojom ima dva sina i kćer. Na društvenim mrežama ne skriva koliko ga obiteljski život veseli.

Matej Ašanin u vezi je s bivšom rukometašicom Belen Aguirre s kojom ima sina Liama. Upoznali su se u Lisabonu, a nakon što je Matej zaigrao za PPD Zagreb, preselili su se u Hrvatsku.

Luka Cindrić iz Ogulina još je jedan naš reprezentativac koji ima sreće u ljubavi. Godinama je u vezi sa sugrađankom Laurom Stipetić, koja se i sama bavila rukometom.

Marin Šipić ljubi atraktivnu Andreju Šarčević, a mladi par često dijeli fotografije sa zajedničkih putovanja.

David Mandić sretno je zaljubljen u lijepu Anu Soldo.

Pročitajte više