Tajči luduje regijom s američkim showom i hrvatskom dušom

"LUDUJMO S DUŠOM" naziv je spektakularne povratničke turneje Tatjane Matejaš Tajči koja u listopadu pokriva pet najvećih gradova od Ljubljane do Beograda. Otkrivamo zasad poznate termine: Zagreb - Arena, 14. listopada; Beograd - Arena 15. listopada; Sarajevo - Zetra, 21. listopada; Split - Spaladium Arena, 23. listopada; Ljubljana - Arena Stožice, 28. listopada.

Tajči je otkrila kako se na comeback iz udobnosti obiteljskog života u Americi odlučila nakon odlaska na mamografiju prošle godine, kada je posumnjala na najgore. Tada se zarekla da će, ukoliko nalazi budu u redu, jedna od stvari koje će napraviti biti koncert u Zagrebu.

Pjevačica koja je trijumfom na jugoslavenskom izboru za pjesmu Eurovizije u Zadru 1989. postala posljednja pjevačka megazvijezda bivše Jugoslavije, nakon 20 godina života u Americi, vraća se u Hrvatsku i susjedne zemlje, kako bi ponovno osvojila publiku zaraznim melodijama dobrog raspoloženja i optimizma.

"Narančastu haljinicu u kojoj sam se proslavila i dalje imam, ali za ovu priliku imam novu opravu"

"Svih ovih godina putem Facebooka sam u stalnom kontaktu s obožavateljima iz Hrvatske, koji su me stalno pitali hoću li još jednom doći otpjevati hitove koje su svi voljeli, a i s našim ljudima u Americi često se primim mikrofona i otpjevam neke od tih pjesama."

"Hrvatska crkva i zajednica na Manhattanu bili su mi drugi dom"

Tajči je u 21. godini otišla iz Hrvatske kao velika zvijezda i odvažila se na nov početak u metropoli svijeta - New Yorku, gdje je studirala na prestižnoj Akademiji za dramu i mjuzikl, a u to vrijeme počela se predavati vjeri. U njoj je prolazila snagu i inspiraciju, ali se i riješila statusa i opterećenja zvijezde.

"Sin mi se zove Blais, ali ga zovem Blaž"

U produhovljenom okružju upoznala je i muža Matthewa, s kojim živi u skladnom braku i s kojim ima tri sina - Dantea, Ivana i Blaisa, "kojega zovem Blaž" dodaje Tajči.

Pročitajte više