Tajči napokon dobila dobre vijesti o zdravlju svog supruga

 Foto: Facebook

JEDNA od najvećih zvijezda s ovih prostora, Tatjana Matejaš Tajči, nedavno je otkrila da proživljava najteže dane u životu jer joj je suprug obolio od raka pluća koji se proširio po cijelom tijelu.

>>>Tajči proživljava najteže dane: "Muž mi boluje od raka, pomozite nam"<<<

No, nakon niza loših vijesti, napokon se sreća osmjehnula obitelji legendarne pjevačice: "Sjajne vijesti danas! Matthew ispunjava uvjete za jednu imunoterapiju i počinje s tretmanima u petak. Hvala svima na molitvama i podršci. Hvala za jela i cvijeće i donacije i za sve što ste dali Matthewu da osjeti ljubav koja oživljava. To mu daje snagu da ide naprijed! I hvala svim znanstvenicima koji istražuju rak, znanost iza ovoga je fascinantna. Nastavit ćemo uz ovu terapiju uzimati i prirodne "podizače" imuniteta i držati se stroge dijete. Također, jako vjerujem u molitvu i meditaciju te smanjivanje stresa i stvaranje sigurnog okruženja u kojem se moj suprug može fokusirati na ozdravljenje. To je nešto u čemu nam i mnogo vas pomaže, hvala", napisala je Tajči na Facebooku.

Matthew Cameron ranije se podvrgnuo testovima za četiri potencijalne imunološke terapije, no rezultati su pokazali da prvi lijek, u koji su vjerovali, nije kompatibilan, što je potpuno shrvalo njihovu obitelj.

Pročitajte više