Tajči stigla u Hrvatsku nakon dugo vremena, mjesto u Zagrebu probudilo joj je teške uspomene

Foto: Instagram

NAKON dugo vremena, pjevačica Tatjana Cameron Tajči stigla je u Hrvatsku, točnije u Zagreb, i pohvalila se fotografijama na Instagramu.

"Mnogo je načina na koje možete otputovati u Hrvatsku... Ja preferiram slijetanje u grad u kojemu, nakon noćnog leta, možete popiti savršeni capuccino. Zato smo odabrali Veneciju", napisala je Tajči na početku svog putovanja prema rodnoj zemlji.

Kad je stigla u Zagreb odmah se fotkala na Trgu bana Jelačića te na Zrinjevcu gdje je, kako se našalila, poželjela održati koncert. 

Poseban doživljaj za nju bio je posjet crkvi svete Katarine gdje se vjenčala za pokojnog supruga Matthewa. S njom su bili prijateljica koja joj je ujedno bila i vjenčana kuma te sinovi. "Crkva je danas trebala biti zatvorena, ali kad smo stigli vrata su bila otvorena pa samo ušli. Rekla sam dečkima da je to crkva gdje smo se Matthew i ja vjenčali... 4. prosinca 1999. godine držala sam očevu ruku i smijuljila se s njim prije nego smo krenuli prema oltaru. Moji sinovi su danas stajali dok sam sama koračala prema oltaru. Ovaj put bez oca i bez supruga...", napisala je Tajči.

Pročitajte više