Tajkunova kći iz ŽNV-a: Na pola puta sam do cilja, a srce mi je osvojio moj Marko

Foto: Instagram

LUCIJU ŠARIĆ šira je javnost upoznala 2017. godine u showu Život na vagi. Kći tajkuna iz Sesveta Marijana Šarića tad je među prvima napustila emisiju, no nastavila je raditi na svom tijelu.

Sad je progovorila o tome koliko je emisija utjecala na njen život, ali i otkrila da je sretno zaljubljena.

"Sve ide u dobrom smjeru i sretna sam, ali to je rezultat mog truda i rada koji je bio prisutan i puno prije nego što sam se pojavila u emisiji Život na vagi. Žao mi je što nisam bila tvrdoglavija u tom trenutku i što nisam iznijela neke stvari pred kamerama. Drugim riječima - žao mi je da su neki ljudi uspjeli utjecati na mene. Trebala sam ostati u inat svima i ostvariti još bolji rezultat u showu", rekla je Lucija za Story.

Otkrila je i da je na pola puta do svog cilja, što se izgleda tiče. "Moj cilj je 70 kilograma i tada ću smatrati kako imam idealnu težinu. Trenutno se trudim zapeti još jače i ubrzati malo taj mukotrpni proces", dodala je.

Slobodno vrijeme provodi sa svojim partnerom Markom.

"Već godinu i pol dana sam u vezi s muškarcem koji je osvojio moje srce. Živimo zajedno i uživamo u svakom trenutku. Muškarac koji me može osvojiti je samo moj Marko", kaže Lucija.

Pročitajte više