Tajna zlatne haljine: Miley u spotu otkrila da ju je bivši varao s Jennifer Lawrence?

Screenshot/Foto: YouTube/Profimedia

MILEY CYRUS objavila je pjesmu Flowers o propalom braku s bivšim suprugom, Liamom Hemsworthom, a TikTokom je počela kružiti snimka na kojoj fanovi nagađaju kako je glumica Jennifer Lawrence kriva za raspad braka.

Misterij zlatne haljine

Naime, Miley se na početku spota pojavljuje u zlatnoj haljini koja neodoljivo podsjeća na onu koju je 2012. nosila Jennifer Lawrence na premijeri filma Igre gladi.

@givemileyherflowers & that’s the tea 🫖 #mileycyrus #mileytok #mileycyrusflowers #flowers #jenniferlawrence #liamhemsworth #popculture #music #foryou #fyp ♬ Flowers - Miley Cyrus

Fanovi na TikToku nagađaju kako je Miley ovim suptilnim znakom poslala poruku da ju je Liam prevario s Lawrence tijekom snimanja spomenutog filma.

Poljubac se dogodio

Kao dodatnu potvrdu, uvrstili su isječak članka iz Vanity Faira u kojem je glumica potvrdila njihovu romansu. Lawrence je gostovala u emisiji Andyja Cohena gdje je izjavila da se poljubila s glumcem.

"Liam i ja smo odrasli zajedno. Liam je stvarno zgodan. Da, jesam", rekla je Lawrence.

Podsjetimo, Miley je objavila pjesmu na Liamov rođendan, a fanovi su ubrzo primijetili da refren pjesme podsjeća na hit Brune Marsa koji je Liam posvetio Miley dok su još bili u vezi. Osim toga, snimala je spot u kući u kojoj ju je Liam navodno prevario s više od 14 žena.

Pročitajte više