Tajni sastojak za zabavne i nogometne ljetne večeri

Foto: Press

Dolazak ljetnih dana sa sobom donosi zabavu i puno druženja. Uz nezaobilazno roštiljanje i boravak na otvorenom, ovo je i sezona izlazaka u klubove, posjećivanja festivala i opuštenijeg življenja. Uz sve to, sredinom lipnja počinje Europsko nogometno prvenstvo pa će nas ovoga ljeta zahvatiti i navijačka groznica. Pridodajmo tome sezonu godišnjih odmora i zabava je zagarantirana.

Umjerena konzumacija alkoholnih pića uz druženje, izlaske i proslave dio je lokalne kulture u Hrvatskoj. Myrkl je senzacionalni dodatak prehrani koji razgrađuje konzumirani alkohol pa  omogućava da se idućeg dana nakon konzumacije alkohola možete normalno posvetiti svim obavezama koje imate. To je korisno za sve one koji vode aktivan život od kojeg ne mogu uzeti pauzu, poput mladih roditelja ili poslovnih ljudi.

Uz Myrkl, izlasci će biti jednako zabavni, a jutro poslije će biti jednostavnije. Dan nakon izlaska bit ćete svježi i spremni za sve obaveze koje vas čekaju. Naravno, Myrkl nikada ne bi trebao biti izgovor za prekomjernu konzumaciju alkohola i uvijek treba poštovati zakonske smjernice o konzumaciji alkohola.

Pametno rješenje

Myrkl je jedini dodatak prehrani koji sadrži AB001™, prvu formulu u povijesti čovječanstva koja je pokazala obećavajuće rezultate u učinkovitoj razgradnji alkohola u crijevima prije nego što dođe do jetre. Neovisna studija pokazala je da je AB001™ razgrađuje do 70% alkohola unutar 60 minuta (a 50% nakon 30 minuta) nakon konzumiranja.

AB001™ je mješavina bakterija visoke učinkovitosti (uglavnom Bacillus Subtilis & Bacillus Coagulans) obogaćenih L-cisteinom i vitaminom B12. Svi sastojci proizvoda priznati su kao sigurni prema europskim propisima od strane Europske agencije za sigurnost hrane (EFSA).

Myrkl i AB001™ su rezultat 30-godišnjeg istraživanja i razvoja tvrtke De Faire Medical (DFM), švedske farmaceutske tvrtke koja je fokusirana na razvoj revolucionarnih dodataka prehrani. Više informacija možete pronaći na poveznici https://doclabor.hr/myrkl/.

Myrkl potražite u najbližoj ljekarni ili naručite putem web shopa.
Kako bi Myrkl djelovao, potrebno je uzeti dvije tablete prije konzumacije alkohola.

Myrkl ne mogu konzumirati trudnice, dojilje ni mlađi od 18 godina.

Index promocija d.o.o. ne odgovara za sadržaj članka oglašivača i točnost informacija. Molimo vas da se, prije upotrebe, za sve savjete obratite svom liječniku ili ljekarniku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.