Talentirana Natalie Peris: Želim jednog dana motivirati mlade na bavljenje glazbom



NATALIE PERIS lijepa je house pjevačica koja postiže velike uspjehe na svjetskoj house sceni. Iako našoj široj javnosti nije poznata jer se, kako sama kaže, ne želi gurati u medije, onima koji prate klupsku scenu Natalie je i više nego poznata. Talentirana djevojka za Index je ispričala sve o svojim glazbenim počecima.

"Sve je počelo prije tri godine. Uživam u procesu stvaranja glazbe i od davnih dana produciram sama te pišem svoje pjesme"

"Sve je počelo prije tri godine. Uživam u procesu stvaranja glazbe i od davnih dana produciram sama te pišem svoje pjesme. Budući da sam dosta vremena radila u noćnim klubovima, upoznala sam razne ljude iz svijeta glazbe", kaže Natalie, a njezin talent prepoznao je producent Glenn Morison, koji joj je ubrzo postao menadžer. Ubrzo se povezala s Paulom Keeleyjem s kojim je snimila svoj hit "Disco Belle".

Odličan vokal

Njezin vokal ocijenjen je odličnim, a suradnje s vrhunskim imenima house glazbe nastavile su se. Povezivali su je čak i s Davidom Guettom, no ona nam je demantirala da se Guetta brine za njezinu karijeru. "David nema veze s tim, no njegova pjevačica Cozi napisala je za mene pjesmu "Dance with you". Uskoro je perspektivna djevojka u Bejrutu nastupila na koncertu na kojem joj je prethodila Kelly Rowland.

"Imala sam čast dijeliti stage s već poznatim pjevačima poput Cece Rogers, Kelly Rowland, Inuse Dawude i Andree Britton"

"Tamo se održao nastup izvođača čije su se pjesme najviše slušale, a da će prije mene na pozornici biti Kelly, saznala sam nekoliko dana prije nastupa", rekla nam je Natali i dodala da se dobrano iznenadila kad je shvatila što se događa. "Imala sam čast dijeliti stage s već poznatim pjevačima poput Cece Rogers, Kelly Rowland, Inuse Dawude i Andree Britton", otkrila nam je.

"Ipak, znam da će mi se trud jednog dana isplatiti"

No, s druge strane, čini se da je ambiciozna djevojka čvrsto na zemlji. "Evo, radim punom parom. Stalno sam kod kuće, za kompjutorom, surađujem s puno ljudi, a najviše sa Šveđanima. Stalno pokrećem neke nove projekte. Uz to studiram politologiju, a imam osjećaj da prijateljice nisam vidjela godinama", otkrila nam je zgodna djevojka. "Ipak, znam da će mi se trud jednog dana isplatiti".

U Hrvatskoj teško uspjeti

Smatra da se u Hrvatskoj teško može uspjeti s ovakvom vrstom glazbe, no ona se time namjerava baviti jer uživa u stvaranju glazbe. "Da sam se trudila, mogla sam i prije završiti u medijima, ali jednostavno mi je glupo izlaziti s detaljima iz privatnog života u medije ili se pojavljivati na eventima", otkrila nam je Natalie. "Htjela bih u Hrvatskoj progurati ovaj tip glazbe, mislim da nitko u Hrvatskoj ne pjeva uz pratnju DJ-a, a meni u tome pomaže moj američki naglasak koji imam zahvaljujući mom kanadskom podrijetlu", otkrila nam je Natalie.

"Oduvijek me fascinira vokal Elle Fitzgerald"

Kaže da je oduvijek fascinira vokal Elle Fitzgerald i njezina moć improvizacije. Osim što gradi solo karijeru, Natalie nastupa i sa svojim bendom u akustičnoj verziji, a s njima pjeva sve poznate hitove osamdesetih i devedesetih. "Nastupati s bendom za mene je stvar užitka. Pjesme koje sviramo, pjesme su koje vole slušati i stariji ljudi, izvođače kao što su Eric Clapton, Sting, Sade", rekla nam je lijepa pjevačica.

"Želim jednog dana potaknuti svojim idejama i svojom glazbom nekog drugog da isto radi"

Otkrila nam je i svoj krajnji cilj, postati nečija inspiracija. "Želim jednog dana potaknuti svojim idejama i svojom glazbom nekog drugog da isto radi i razvija svoje glazbene mogućnosti na jednak način kako sam i ja bila potaknuta. Smatram da je to stvar kojom se svaki umjetnik mora voditi". Mi joj u tome želimo svu sreću.

Pročitajte više