Talijanska pjevačica razbjesnila Engleze izvedbom njihove himne, zviždali joj

Foto: Twitter

ENGLESKE navijače neugodno je iznenadila izvedba himne uoči početka utakmice kvalifikacija za Euro 2024. godine. Utakmica se igrala na stadionu Diega Maradone u Napulju, a odmah na prve taktove engleske himne God Save the King domaći su navijači počeli zviždati.

Pjevačica Ellynora, koja je izvodila himnu, imala je određenih tehničkih poteškoća, promašila je i riječi himne spomenuvši kraljicu umjesto kralja, a ako se tome doda buka koja je dolazila s tribina, na kraju je njezina izvedba engleske himne ispala katastrofalna.

Burne reakcije Engleza

Engleski su se nogometaši u nevjerici pogledavali, a vrlo brzo su počeli i komentari na društvenim mrežama, koji su bili iznimno oštri.

"Ovo je najgora izvedba himne u povijesti", "Iskasapila je englesku himnu", "Pa pogrešno je i tekst otpjevala", "Ovoj ženi više nikada ne treba dati posao", "Drugi put dajte bar nekog tko zna riječi", "Uvjerljivo najgora izvedba God Save the King koju sam u životu čuo", "Koji je ovo vrag bio", samo su neki od komentara upućenih pjevačici i organizatorima, a javio se i bivši nogometaš Jamie O'Hara.

"Ovo je bio totalni kaos", napisao je O'Hara.

Tko je pjevačica?

Da stvar bude zanimljivija, Ellynora se javila nakon svoje izvedbe prilično neobičnom porukom.

"Ovo je moj dar vama", napisala je Ellynora i pozirala s podignuta dva prsta, što u Engleskoj ne predstavlja znak za mir ili pobjedu, već nešto znatno prostije. Zbog toga je završila na gotovo svim jačim engleskim portalima, koji su njezinu gestu protumačili kao dodatnu provokaciju.

Inače, riječ je o relativno popularnoj talijanskoj pjevačici i DJ-ici Ellynori, koja, zanimljivo, objavljuje pjesme na engleskom jeziku. Ellynora je rođena u Rimu, ali se preselila u New York, gdje je studirala i plesala u Broadway Dance Centreu.

Diplomirala je glumu na NYFA-u i potom postala internacionalna višejezična izvođačica. Ranije ove godine Ellynora je bila finalistica natjecanja za Euroviziju predstavljajući San Marino, ali nije se kvalificirala.

Na Instagramu je također aktivna i prati je 49 tisuća ljudi, a često objavljuje slike s putovanja, kao i isječke sa svojih nastupa.

Pročitajte više