Talijanski playboy osvojio hrvatsku manekenku

54-GODIŠNJI talijanski playboy Flavio Briatore još jednom je dokazao da su, barem u svijetu visoke mode, najjači afrodizijaci novac i moć. Posljednju ljubavnu vezu o kojoj su se raspisali talijanski, ali i neki hrvatski mediji, Flavio je ostvario s hrvatskom manekenkom Anitom Čović iz Tučepa.

Kako piše Arena, Flavio i Anita upoznali su se na rođendanskom partyu vozača Formule 1 Giancarla Fisichelle. Tamo su dugo razgovarali, a s partya su otišli zajedno. Sutradan su viđeni u jednom od najskupljih milanskih hotela.

Briatore se obogatio početkom 80-ih, kad je radio kao glavni zastupnik Benettona u SAD-u, pri čemu je postotak od svakog Benettonovog butika otvorenog u SAD-u išao njemu u džep.

Talijanski playboy najpoznatiji je po brojnim vezama s nekim od najljepših žena na svijetu, pa je tako svojevremeno bio u vezi s Naomi Campbell i Heidi Klub. S ovom potonjom ima i dijete, iako u početku nije želio priznati da je njegovo.

Anita Čović u domaćim je modnim krugovima prilično nepoznata. Prvi put se u javnosti pojavila na izboru Miss Model of the Universe 1997. Sljedeće godine je posredstvom menadžerice Dijane Jukić Rolenzzeti otputovala u Italiju, gdje se bavi manekenstvom.

Pročitajte više