Tamara Ecclestone razbjesnila fanove proslavom rođendana 4-godišnje Sophie: "Ovo je razmaženost"

Foto: Instagram

33-GODIŠNJA bogatašica Tamara Ecclestone priredila je kćeri Sophiji još jedan rođendan za pamćenje, ali suočila se s više kritika svojih fanova nego pohvala i čestitki.

4-godišnja Sophia dan je započela sjedeći na gomili poklona u rozoj pidžami izrađenoj posebno za nju, a slavlje je nastavila ispred ogromne torte na čak tri kata.

''Tvoje samopouzdanje ne prestaje me iznenađivati. Baš kad pomislim kako ne možeš biti više drska nego što jesi, ti kažeš DJ-u da uspori ritam. Obasjaš svaku sobu u koju uđeš svojom energijom i osobnošću. Ponosim se tobom, prekrasna curice'', napisala je raznježena majku u opisu jedne od fotografije objavljenih na svom Instagram profilu.

No fanovi, izgleda, nisu podijelili isto oduševljenje s bogatom nasljednicom.

''Žalosno velika količina poklona. Nisam hejter, ali zar ne može imati rođendan bez tolike gomile poklona'', ''Ovo znači biti razmažen… Djeca u Africi umiru od gladi'', ''Previše poklona za bogato razmaženo dijete'', bile su samo neke od oštrih kritika upućenih Tamari.

Ipak, sudeći po povijesti Sophijin dosadašnjih rođendana, na kojima su se znale naći čak i zebre, ovce i poniji, sumnjamo da kćer najbogatije Hrvatice ovakvi komentari i najmanje diraju.

Tamara je prošle godine iskeširala popriličnu svotu novca i za sestrin rođendan, pa ovakav tretman njezine 4-godišnje mezimice nimalo ne začuđuje.

Pročitajte više