Tara Reid: Hrvati su prekrasni

AMERIČKA starleta Tara Reid nakon ludovanja u Splitu posjetila je Hvar, gdje se provodila u Carpe Diemu. Nahvalila je hrvatske povijesne znamenitosti, ali i duhovitost i izgled Hrvata.

"Prvi puta sam u Hrvatskoj, ali mislim da ću se definitivno vratiti, i to u Hvar. Bili smo na otoku preko puta i u Splitu, a partijanje nastavljamo u Dubrovniku." - rekla je Tara novinaru 24sata koji je prati u stopu na njenom obilasku hrvatskih turističkih destinacija.

"Najviše su mi se svidjeli dečki, koji su prekrasni. Volim kad su sklatki i duhoviti." - rekla je seksipilna glumica o Hrvatima.

Tara je u par dana obišla Hvar, Split i nastavila prema Dubrovniku, dok je u petak navečer očekuje partyu u Berlinu. Na pitanje je li joj tempo previše zamoran, ona je odgovorila: "Nije. Obožavam ovo što radim, putujem po prekrasnim mjestima i dobro se zabavljam."

Nakon što ju je u četvrtak u Dubrovniku dočekao Petar Grašo, Tara nije mogla sakriti oduševljenje: "Toliko starina koliko sam vidjela u ova dva dana u Hrvatskoj nisam vidjela za čitavog života u Americi, ovdje je nasljeđe doista bogato i to me oduševljava."

Pročitajte više