Tarik Filipović slavi 50. rođendan, supruga mu čestitala emotivnim videom

Foto: Instagram

GLUMAC i voditelj Tarik Filipović danas slavi 50. rođendan, a čestitku na društvenim mrežama uputila mu je i supruga Lejla.

Lejla je suprugu rođendan čestitala videom na svom Instagramu, a riječ je o snimci napravljenoj od niza fotografija na kojima je njezin suprug Tarik Filipović sam ili u društvu nje i sinova, dok kao glazbena podloga svira pjesma Petra Graše Moje zlato.

"Sretaaaan 50. ljubavi moja! Volim te!", napisala je u opisu objave bivša misica, a Tarik joj je zahvalio u komentarima emotikonima srca i cvijeća. Također, brojni korisnici su glumca zasuli čestitkama i lijepim željama u komentarima njezine objave.

"Svako Dobro Tarik! Nek ti i dalje svako obilje stiže na tvoja vrata!", "Divni ste oboje... Sretan ročkas slavljeniku, ali on je svoj poklon i jackpot davno dobio... Sretni zdravi i veseli, ljubav je to. Sretan rođendan", "Sve najbolje i ostanite tako prekrasni zauvijek!", pisali su mu komentatori.

Tarik i Lejla su u braku 14 godina. U braku su dobili sina Armana, a skupa odgajaju i Dinu, Lejlinog sina iz prvog braka s Dadom Majolijem.

Pročitajte više