"Tata, zašto poziraš u gaćama pred svim tim ljudima?"

BAŠ KAO što bi svako dijete reagiralo kad bi vidjelo polugole roditelje na plakatima diljem svijeta, tako su i sinovi Davida i Victorije Beckham ostali vrlo zbunjeni kad su vidjeli reklamu za Emporio Armani. "Kad su prvi put vidjeli plakat upitali su me 'tata, zašto si ti u gaćama pred svim tim ljudima'. Ne smeta im jer su još premaleni, ali jednog dana kad budu stariji vjerojatno će im biti neugodno, možda", izjavio je David Beckham za People magazin.

"Drugi sin je dobio ime Romeo jer smo ja i Victorija jako romantični"

Ponosni otac trojice sinova - 10-godišnjeg Brooklyna, 6-godišnjeg Romea i 4-godišnjeg Cruza, također je otkrio kako su on i njegova supruga Victorija smislili njihova imena. "Kad smo bili u New Yorku, Victorija je saznala da nosi naše prvo dijete pa smo ga odlučili nazvati Brooklyn. Drugi sin je dobio ime Romeo jer smo oboje jako romantični, a Cruz je dobio ime po našem prijatelju", otkrio je Beckham.

"Nakon što smo prije nekoliko godina upoznali Toma Cruisea upitao sam svoju suprugu nije li to jako lijepo ime. Na kraju smo se složili i nazvali ga po Tomu", priznaje nogometaš koji dodaje da je glumac među prvima saznao za rođenje njihovog trećeg sina s obzirom da ga je David nazvao čim je Victorija rodila.

Pročitajte više