Tatjana Jurić: Imala sam izvantjelesno iskustvo, a prvi mačići se u vodu bacaju

SINOĆ je započela šesta sezona showa "Ples sa zvijezdama", a kao najbolji za početak pokazali su se Marko Tolja i Ana Herceg. Plesali su engleski valcer, a za to osvojili četiri devetke. "Nisam očekivao da ćemo dobiti najviše glasova, u neku ruku me je i strah  jer sad možemo ići samo dolje. Probili smo led, prošla je ova prva trema i sada slijedi dobra zabava, ekipa je sjajna.", rekao je Marko odmah nakon završetka emisije. Jako dobro otplesali su drugoplasirani Hrvoje Kraševac i Jelena Perčin. "Veoma sam uzbuđena, super su prvi dojmovi. Imala sam užasnu tremu, mislim da će mi u sljedećoj emisiji biti puno lakše koliko god imam težak ples. Bilo je teško plesati, ali ja se nekako uvijek oslanjam na emocije, to je moj adut.", kazala je Jelena.

"Ja sam apsolutno pod dojmom"

"Ja sam apsolutno pod dojmom. Nisam potpuno zadovoljna kako sam otplesala mislim da mogu biti bolja ali vjerujem da i ostali to misle", izjavila je Martina Tomčić nakon svoje izvedbe. Iako je žiri njome bio zadovoljan, ona je uvjerena da može i bolje. Miro Ungar također smatra da je mogao biti i bolji, iako je zadovoljan ocjenama koje je dobio od žirija. "Moram biti zadovoljan, ocjene su solidne. Da je jedna ocjena bila malo viša, bili bismo treći na kraju, ali nismo niti ovako loši, četvrti smo od kraja, osjećam da mogu biti još bolji".

"Imala sam izvantjelesno iskustvo, a prvi mačići se u vodu bacaju"

Tatjana Jurić i Robert Schubert dobili su 24 boda od žirija koji se složio da imaju potencijala. "I dalje tvrdim da sam imala jedno izvantjelesno iskustvo, tako da prvo moram odgledati kako je bilo. Dobili smo pojačanu, vražju porciju. Prvi mačići se u vodu bacaju", izjavila je voditeljica o svom nastupu. Hrvoje Šalković oduševljen je zabavom u showu, iako je dobio najmanje bodova za svoj nastup. "Dojmovi su sjajni, umirao sam od smijeha, ovo je show, nije natjecanje. Svi bi htjeli dobivati desetke, ali nismo ovdje zbog toga, već da se smijemo i zabavimo", zaključio je Šalković.

Pročitajte više