Tatjana Pašalić za finalnim stolom najvećeg ženskog poker turnira na svijetu

PROŠLI mjesec održan je Women's World Open, četvrti po redu poker turnir koji u organizaciji Party Pokera posebnim pozivnicama ugošćuje 24 najbolje igračice u industriji. Ove godine poziv je dobila i prva hrvatska igračica pokera i TV voditeljica, Tatjana Pašalić, te oduševila svojim nastupom.

Iako joj je ovo bio tek drugi nastup pred kamerama, Tatjana je uspjela doći do finalnog stola i tako iza sebe ostavila konkurenciju kao što su Kim Wooka, Soraya Homam, Kara Scott i mnoge druge. Ulaz na turnir koštao je 3.000 dolara, a struktura je na zanimljiv način omogućila osam najboljih da se plasiraju u finale.

"Naravno da sam se potajno nadala da ću ostvariti dobar rezultat, makar sam znala da će biti jako teško s obzirom na konkurenciju. Nije lako odmjeravati snage s najboljima, ali kad se jednog dana probudiš i shvatiš da si dio tog elitnog društva, ništa se ne može usporediti s tim osjećajem. Spojiti posao i užitak je zaista neopisivo i nadam se da sam ovime ohrabrila mnoge djevojke da svojim rezultatima i same ostvare dio svog sna", rekla je Tatjana Pašalić nakon turnira.

Pročitajte više